Kontaktirajte nas ili naručite uslugu

Putem ove web stranice nas možete kontaktirati ili naručiti uslugu izrade web stranica, logotipa, animacije i ostalog... Zanimaju Vas naše usluge SEO optimizacije web stranica?

1.Osobne informacije
2.Podaci o projektu
Samo za izradu web stranice prikupljamo podatke putem ove forme, a za ostale usluge ćemo Vas kontaktirati.
Vaš budget je potreban kako bi mogli izraditi najbolju ponudu u skladu s Vašim mogućnostima.
Molimo navedite rok izrade kako bi Vam mogli reći da li trenutno možemo pristupiti novom projektu.
3.Podatci za izradu web stranicaOpišite nam vizualni stil koji Vam najbolje odgovara. Slobodno navedite i linkove na web stranice koje Vam se sviđaju.

4.Pošaljite upit * Odgovaramo u roku od 48h radnim danom
Ako vidite ovo polje ostavite ga prazno!

Kontakt informacije

  • Web Inkubator j.d.o.o.
  • Sjedište: Mogilska 18, 10000 Zagreb, Croatia
  • OIB: 94581634000
  • Mobitel: +385 91 33 45 648
  • Email:
  • Konzultacije: Svaki radni dan 12 - 16h

Dobro je znati:

Koliko košta izrada web stranica?

Na ovo pitanje nema brzog odgovora jer je svaki projekt drugačiji i ovisi o kompleksnosti izrade te količine materijala.

Da li moram platiti avans?

Da, nakon što ugovorite željenu uslugu uplaćuje se 50% avans-a prije početka rada, a ostatak po završetku projekta unutar 10 dana.

Da li dajete povrat novca?

Pošto se ovdje radi o digitalnom djelu / usluzi ne dajemo povrat novca i ako klijent u nekom trenutku želi odustati od projekta Web inkubator zadržava avans. Ako klijent želi stopirati projekt iz bilo kojeg razloga omogućen mu je povrat na isti u bilo koje vrijeme, a u skladu s vremenskim mogućnostima Web inkubator studija.

Koliko je varijacija dizajna uključeno u cijenu?

Početna cijena izrade web stranice uključuje jedan dizajn s do dvije revizije, a izrada logotipa 3 dizajna s do dvije revizije jednog od njih. Ako klijent niti tada nije zadovoljan (što se dogodi u 0.5% slučajeva) može naručiti novi dizajn po cijeni izrade istog.

Što je to CMS?

CMS, odnosno Content Management System je sustav za upravljanje web sadržajem. Putem njega možete dodavati novosti, slike, ažurirati sadržaj i mnoštvo drugih stvari. Postoje besplatna (Open Source) CMS rješenja i plaćena koja se izrađuju posebno za Vaše web stranice (ako to one zahtijevaju.)

Koji besplatni CMS možete ponuditi?

Do nedavno smo imali u ponudi većinu poznatih Open Source CMS rješenja ali sada smo se orijentirali samo na WordPress kao najbolje rješenje za naše klijente.

Što je to web hosting?

Web hosting je prostor za smještaj Vaših web stranica u Internet prostranstvu. Mi ne nudimo ovu uslugu, ali u suradnji s par provjerenih web hosting tvrtki preporučiti ćemo Vam najbolje rješenje. Ako radimo Vaše web stranice besplatno ćemo Vam postaviti web stranice, konfigurirati e-mail adrese i sve ostalo potrebno na serveru.

Što je to domena?

Domena je ime Vaše web stranice. Domena može biti npr. .COM, .NET, .ORG ili .HR Pri svakoj izradi web stranica besplatno ćemo Vam pomoći u odabiru te kupovini željene domene.

Da li nudite uslugu održavanja web stranica?

Sve naše web stranice dolaze s besplatnom uslugom održavanja u razumnim količinama, a veće izmjene se naplaćuju po dogovoru. U cijenu je uključeno i održavanje web hostinga po potrebi.

I za Vas možemo izraditi ovakav projekt. Bilo da se radi o web stranici, logotipu, banneru ili multimedijalnoj prezentaciji slobodno nas kontaktirajte bez obaveza i zatražite ponudu.