Što Vam sve možemo ponuditi?

Za Vas možemo izraditi atraktivne web stranice, logotip, print materijal, video animaciju ili Flash oglas

Izrada web stranica

U današnje doba nezamislivo je poslovati bez web stranice bilo da se radi o jednostavnoj prezentaciji tvrtke s par kontakt informacija ili o virtualnom uredu. Pod virtualnim uredom mislimo na cjelokupnu ponudu svih Vaših usluga/proizvoda, komunikacije s klijentima i sve ostale informacije.

Možemo Vam ponuditi profesionalnu izradu web stranica koja će zasigurno plijeniti pažnju Vaših posjetitelja, kako dizajnom, tako i funkcionalnošću. Naravno da i Vi igrate veliku ulogu u toj magičnoj formuli jer koliko god se mi potrudili oko Vaše web stranice ipak je sadržaj taj koji će privući posjetitelje da se ponovno vrate.

Izrada web stranica je naša posebna strast i svaki projekt je novi izazov da nadmašimo sve što smo učinili do sada.
Sve naše web stranice su rezultat pomno planiranih projekata baziranih na Vašim stvarnim potrebama, odnosno mi Vam nećemo nuditi nešto što Vam nije potrebno. Prilikom svakog planiranja izrade web stranice na prvo mjesto dolazi UX - user experience, odnosno web stranice se rade za posjetitelje, a ne za Vas ili nas. Upravo ta formula dijeli loše od dobrih web stranica jer web stranice mogu biti najljepše na svijetu no ako ih korisnici ne mogu / ne znaju koristiti, sav trud pada u vodu. Sa svakim klijentom pokušavmo ostvariti što bolju komunikaciju kako bi shvatili poruku koju želi prenijeti svojim korisnicima i upravo ta suradnja donosi ovakve rezultate.
Popis usluga vezanih uz web dizajn
 • Dizajn web stranice u skladu s potrebnim funkcionalnostima i željama klijenta
 • Izrada HTML-a, CSS-a i JavaScript-a
 • Izrada full Flash animiranih web stranica ili samo pojedinih elemenata
 • Izrada predloška (teme) za Open Source CMS WordPress
 • On-Site SEO optimizacija svake web stranice (struktura web stranice, pravilno korištenje HTML elemenata, integracija Sitemap-a, Google Analytics)
 • Postavljanje i konfiguracija WordPress CMS-a te instalacija web stranice.
 • Po potrebi izrada custom CMS-a te integracija s web stranicama

Par primjera web dizajna

 1. HCL
 2. HR vijesti
 3. Kroativ galerija v3
 4. Kroativ galerija v2

Dizajn logotipa

Sve počinje od logotipa koji bitno utječe na Vaše predstavljanje na tržištu kao i na prepoznatljivost brenda. Dobar logotip znači biti zamijećen i prepoznat. Prisjetimo se samo logotipa Coca-Cola, Vegeta, INA, Pliva i drugih velikih tvrtki. Svi su oni postojani i zamijećeni upravo zbog jednostavnosti te kvalitetne izrade.

Mi Vam možemo ponuditi istu takvu profesionalnu izradu logotipa po pristupačnoj cijeni. Naši logotipi nisu samo ispremetani elementi već dobro razrađene dizajnerske poslastice koje svakako služe svrsi.

Dizajn logotipa je isto kao i izdavanje osobne iskaznice, jedina razlika je što iskaznica ne može uništiti Vašu reputaciju.
Svi logotipi se izrađuju u vektorskom formatu te su pogodni za sve medije (tisak, web, multimediju) i izrađuju se u boji te u crno- bijeloj varijanti. Svakoj izradi logotipa pristupa se s posebnom pažnjom i naglaskom na Vaš brand. Pri svakoj izradi logotipa vrlo je bitno da klijent pruži što više inforamcija koje se sastoje od definiranja smjernica za izradu logotipa, a one uključuju analizu, misiju i viziju Vašeg poslovanja te u kakvom se svjetlu želite predstaviti svijetu. Ovo su vrlo bitne stavke jer Vi najbolje poznajete profil Vaših klijenata te viziju Vaše tvrtke. Pogledajte neke od primjera naših logoitpa.

Uz logotipe standardno ne izrađujemo knjižice standarda jer to znatno utječe na cijenu no ako Vam je potrebna zbog budućeg poslovanja i zbog pravila dozvoljene integracije logotipa u drugim situacijama izraditi ćemo ju stručno i profesionalno po svim pravilima struke.

Pored logotipa za Vas možemo izraditi i sve potrebne stationary elemente tipa posjetnica, kuverta, žig ili memorandum. Naravno stationary je u skladu s novim dizajnom logotipa ako Vam mi izrađujemo isti. Ako uzimate sve u paketu možemo Vam ponuditi i posebni popust.

Svakako pogledajte i naše ostale usluge jer ako Vam je potreban kompletni promotivni materijal po dogovoru možemo složiti super paket koji uključuje sve potrebno za promociju Vašeg branda. Paket može sadržavati: dizajn logotipa, posjetnica, kuverti, memoranduma, žiga i izradu web stranica. Ako još nemate mjesto za smještaj Vaših web stranica pomoći ćemo Vam i u tom dijelu. Naravno za ovakve pakete dajemo i posebni popust.

Par primjera izrade logotipa

 1. Dr. Špiranović
 2. ZiG Niskogradnja
 3. Sansai Sushi & Grill
 4. Budget Seo

Izrada tiskovnog materijala

Dizajn za tisak

Za Vas možemo izraditi posjetnice, brošure, plakate, kuverte i sve ostale vrste tiskanog materijala. Iako je ova usluga skroz na dnu to ne znači da ju ne volimo ili ne radimo dobro. Najbolje da pogledate par primjera i odlučite sami.

Izrada animiranih oglasa

Izrada animiranih bannera

Svaka promocija počinje s dobrom reklamom, a web kao novi medij daje nam velike mogućnosti. Za vas možemo izraditi animirane ili statične oglase koji će zasigurno privući mnoštvo klikova. Pogledajte naše animirane bannere.

Izrada multimedijalnih animacija

Multimedijalne animacije

Nudimo izradu promotivnih video animacija za vaše proizvode ili usluge. Video je u formatu za web i savršeno se uklapa u Vašu kampanju. Pogledajte par izdvojenih radova.

I za Vas možemo izraditi ovakav projekt. Bilo da se radi o web stranici, logotipu, banneru ili multimedijalnoj prezentaciji slobodno nas kontaktirajte bez obaveza i zatražite ponudu.