Tko je Web inkubator?

Mi smo mali studio s velikim iskustvom. Za nas je svaki novi projekt izazov da nadmašimo sami sebe bez obzira na njegovu veličinu ili cijenu. Vaše zadovoljstvo naša je misija što potvrđuje mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Povijest

Web inkubator je kao što i samo ime kaže inkubator za razne ideje i projekte. Bavimo se web dizajnom / dizajnom već dugi niz godina i možemo slobodno reći da znamo svoj posao, a na kraju krajeva naši radovi govore sami za sebe.

Svi radimo od kuće, a zajedno nas veže Internet, taj fascinantni medij. Iz udobnosti svoga doma radimo kao cjelina, jedan um povezan u savršeni sklad. Za nas ne postoji radno vrijeme, ne gužvamo se u gradskoj vrevi i ne gubimo živce dolaskom i odlaskom na posao, ovo je naš ured, ova stranica i uživamo u našem poslu.

Možda Vas čudi da nemamo ured, ali zamislite samo kako bi Vama bilo da možete raditi od kuće najbolji posao na svijetu, posao koji obožavate i koji Vas ispunjava? Zvuči nadrelano? Eh da… mi to imamo i to je naša stvarnost :) Sve sastanke i briefing-e održavamo kod Vas ili na ugodnoj kavi, a većinom sve možemo odraditi preko Interneta.

Naše mogućnosti i vizija

Web inkubator studio specijalizirao se za izradu web stranica u popularnim open source CMS rješenjima tipa WordPress i dr. Zašto plaćati stvari koje Vam možda niti nisu potrebne, a neko besplatno rješenje može za Vas odraditi puno bolji posao.

Naravno uvijek postoje iznimke i ako je za Vaš projekt potreban custom CMS izraditi ćemo Vam posebnu ponudu. Orijentirali smo se na PHP + MySQL rješenja i ne radimo u ASP.NET tehnologiji.

Najprikladnije CMS rješenje (ako Vam je ono uopće i potrebno) odabiremo na temelju stvarnih potreba klijenata. Naime, mi Vam nikada nećemo ponuditi više nego što Vam je u stvarnosti potrebno. Za svaki projekt kojeg mi izradimo napišemo i kratka uputstva kako upravljati stranicom te klijenti to svakako znaju cijeniti. Osim izrade web stranica bavimo se i izradom logotipa, stationary-a (posjetnice, kuverte i memorandumi) te izradom atraktivnih Macromedia Flash bannera (oglasa)

Saša Beg - vlasnik
Saša Beg vlasnik

Web dizajner s preko 8 godina iskustva u web dizajn industriji, a između ostalog predavao je web dizajn u školi.

Ivan Kapetanović - dizajner
Ivan Kapetanović dizajner

Grafički i Flash dizajner, a u slobodno vrijeme i DJ. Nadimak mu je liftboy.

Tomislav Horvat - video animator
Tomislav Horvat video animator

Video animator zaslužan za sve video uratke Web inkubator dizajn studia.

I za Vas možemo izraditi ovakav projekt. Bilo da se radi o web stranici, logotipu, banneru ili multimedijalnoj prezentaciji slobodno nas kontaktirajte bez obaveza i zatražite ponudu.