Naši projekti

U naše slobodno vrijeme bavimo se raznim projektima koje smo kreirali za javnost. Ima tu za svakog ponešto i stvarno nam je drago kada čujemo da smo barem nekome pomogli. Nažalost posao nam ne omogućava da se njima bavimo koliko bi htjeli, ali zato su tu razni dobrovoljci koji svojim sudjelovanjem pomažu u njihovu održavanju.

Kroativ - web dizajn blog

Kroativ.net web dizajn blog je naš prvi projekt putem kojeg smo htjeli podijeliti znanje i razmijeniti iskustva s ostatkom svijeta. Pronaći ćete na njemu mnoštvo korisnih informacija u vezi web dizajna, programiranja pa čak i fotografije, a cijeli projekt ne bi bio moguć da nema autora koji nesebično dijele svoje znanje.

// www.kroativ.net


Kroativ - galerija najboljih web stranica

Kroativ.com galerija najboljih hrvatskih web stranica je svojevrsni tribute svim našim web dizajnerima. Htjeli smo na jednom mjestu prikupiti sve hrvatske web stranice koje se ističu iz gomile i na taj način pomoći autorima u njihovoj promociji. Ova ideja nije novost u svijetu, ali je svakako novost kod nas. Zašto naši dizajneri ne bi imali mjesto za prikazivanje radova.

// www.kroativ.com


Web dizajn mentor

Web dizajn mentor je web dizajn blog, ali za klijente. Željeli smo putem njega klijentima odgovoriti na najčešće postavljana pitanja. Blog sam po sebi nije tako često ažuriran, ali sadrži mnoštvo kvalitetnih informacija koje će Vam pomoći pri izradi web stranica. Ovladati ćete web dizajn terminima i naučiti kako dobiti najbolju uslugu za svoje novce.

// www.web-dizajn.me


DizajnWeb projekt

DizajnWeb projekt je one-page site koji služi samo jednoj svrsi, a to je promocija naše Kroativ mreže i hrvatskog web dizajna. Atrkativne web stranice su prepoznale mnoge svjetske web dizajn galerije te su ih uvrstile u svoj repertoar. Gledajte na ove web stranice kao na plakat nalijepljen na Internet, samo što ovaj nitko neće skinuti ili pošarati.

// www.dizajnweb.com


Znalac - pitanja i odgovori

Znalac zna odgovore na sva pitanja. Dobro, ne baš na sva, ali na dosta njih. Znalac je servis gdje korisnici mogu postavljati pitanja i davati odgovore, svojevrsni trut mozgova. Ovo je također već poznata stvar vani, ali kod nas takvog nećeg nije bilo pa smo mi odlučili ponuditi ljudima mjesto na kojem mogu pokazati svoje znanje ili pronaći odgovore iz prve ruke.

// www.znalac.com


HR Vijesti

HR vijesti - portal za šalu i zabavu. U današnje doba ljudima stvarno fali smijeha i mi ga pružamo na ovome smiješnom servisu. Objavite lažnu vijest o Vašem prijatelju ili rodbini i nasmijte se svi skupa do suza. Vijest ne može nitko vidjeti osim onoga tko zna pravi link jer su vijesti onemogućene za tražilice i ostatak Interneta.

// www.hrvijesti.com

I za Vas možemo izraditi ovakav projekt. Bilo da se radi o web stranici, logotipu, banneru ili multimedijalnoj prezentaciji slobodno nas kontaktirajte bez obaveza i zatražite ponudu.