SEO optimizacija web stranica

Da li si možete dozvoliti da Vaša konkurencija bude par mjesta / stranica ispred Vas na rezultatima pretrage web tražilica Google, Yahoo, Bing itd.? Ako je odgovor NE pročitajte dalje, mi Vam možemo pomoći.

Za početak da objasnimo što je SEO optimizacija:

SEO optimizacijaSEO optimizacija je skupina mjera čiji je osnovni zadatak poboljšati položaj web stranice u rezultatima Google pretrage i time privući više posjetitelja na stranicu. Više posjetitelja donosi veći broj potencijalnih klijenata i veću zaradu. SEO = Search Engine Optimization ili optimizacija za Internet tražilice

Da bi potencijalni klijenti bez problema pronašli Vašu web stranicu na Internetu, ona se treba nalaziti među prvim rezultatima pretraživanja za zadane ključne riječi (TOP 5 pozicija) ili barem na prvoj stranici (TOP 10) Google tražilice. Naime, malo tko od korisnika ide dalje od prve stranice u Google tražilici, tako da web stranice koje nisu prikazane među prvim rezultatima pretraživanja imaju puno manju posjećenost.

Što dobivate sa SEO optimizacijom?

Odgovor na ovo pitanje je jednostavan – veći broj potencijalnih klijenata! Veći broj potencijalnih klijenata vodi do većeg broja stvarnih klijenata i u konačnici do veće zarade. Kao rezultat SEO optimizacije za određene ključne riječi, Vaša će se stranica podizati na prve pozicije n Google tražilici i u skladu s time privlačiti više posjetitelja koji su je pronašli na Internetu.

SEO optimizacijom se povećava ciljana publika, pa na stranicu ne dolaze samo slučajni posjetitelji već i oni koji su stvarno zainteresirani za Vaše proizvode i usluge.

Koje su prednosti SEO marketinga

Sama SEO optimizacija je puno jeftinija od tradicionalnih načina oglašavanja, a istovremeno i puno učinkovitija!

Pri tome treba imati na umu:

  • Kod tradicionalnog oglašavanja (novine, plakati, radio, televizija i sl.) Vaš proizvod ili usluga se nude kupcima bez obzira na to da li je to kupcu zaista i potrebno – kod Internet oglašavanja upotrebom SEO optimizacije – kupac baš traži određeni proizvod ili uslugu i nalazi – Vas!
  • Ulaganje u SEO je dugoročno ulaganje. Početni jednokratni troškovi su nešto veći, ali je zato dugoročno osigurana visoka posjećenost Vaših stranica i time konstantan priljev novi kupaca.

Pošaljite upit za SEO optimizaciju:

1.Osobne informacije
2.Podaci o SEO optimizaciji


Odaberite državu za koju bi htjeli SEO optimizaciju.
3.Pošaljite upit * Odgovaramo u roku od 72h radnim danom
Ako vidite ovo polje ostavite ga prazno!

Dobro je znati:

Koliko košta SEO optimizacija?

Cijena SEO optimizacije ovisi u ključnoj riječi za koju se optimiziraju web stranice te koliko su te ključne riječi poznate. Svaka ključna riječ se posebno naplaćuje pa pri upisu željenih ključnih riječi u formu za upit imajte to na umu. Naravno upit nije obavezujući i slobodno upišite željene ključne riječi, a mi ćemo Vam za njih dostaviti ponudu.

Da li moram platiti avans?

Da, nakon što potpišemo ugovor uplaćuje se 50% avans-a prije početka rada, a ostatak po završetku projekta unutar 10 dana, odnosno u slučaju SEO optimizacije nakon što se postignu željeni rezultati.

Da li dajete povrat novca?

Ukoliko ne uspijemo izvršiti SEO optimizaciju u zadanom roku i za zadane ključne riječi vračamo Vam novac. Sve stavke su opisane u ugovoru koji obje strane potpisuju prije početka rada. Ukratko, ako ne postignemo rezultate Vi ništa ne plaćate.

Što Vam je sve potrebno za SEO optimizaciju?

Od Vas su nam potrebni FTP i CMS pristup Vašim web stranicama. Ovo je nužno jer je potrebno izvršiti između ostalog i optimizaciju sadržaja Vaših web stranica. Ako nemate CMS onda je dovoljan i FTP pristup.

Što je to CMS?

CMS, odnosno Content Management System je sustav za upravljanje web sadržajem. Putem njega možete dodavati novosti, slike, ažurirati sadržaj i mnoštvo drugih stvari. Postoje besplatna (Open Source) CMS rješenja i plaćena koja se izrađuju posebno za Vaše web stranice (ako to one zahtijevaju.)

Koliko traje SEO optimizacija?

SEO optimizacija je proces koji se ne događa preko noći, a željeni rezultati su vidljivi nakon 3 mjeseca rada. Nakon što Vaša web stranica dođe na željenu poziciju sljedećih 12 mjeseci održavamo je na tom mjestu pri rezultatima pretrage. Nakon isteka tih 12 mjeseci možemo nastaviti SEO optimizaciju (održavanje pozicije) uz malu mjesečnu nadoknadu.

I za Vas možemo izraditi ovakav projekt. Bilo da se radi o web stranici, logotipu, banneru ili multimedijalnoj prezentaciji slobodno nas kontaktirajte bez obaveza i zatražite ponudu.