ZdraveStvari

Uvod:

U suradnji s programerima tvrtke Zdrave Stvari napravili smo web dizajn za ZdraveStvari.hr – online trgovina i portal zdrave prehrane. Osim ovih mogućnosti portal nudi i mjesto za druženje te razgovor o zdravim temama.

Opis:

ZdraveStvari.hr online trgovina i portal zdrave prehrane. U suradnji s programerima iz tvrtke Zdrave stvari izradili smo web dizajn za ovaj atraktivni zdravi kutak Internet prostora. Sama ideja projekta nastala je 2009. godine, a nedavno je pušten online. Cilj projekta je napraviti najveću bazu proizvoda i članaka u vezi zdrave prehrane. Osim članaka i proizvoda portal služi i kao mjesto za druženje svih pobornika zdrave prehrane. Pod imenom Zdravopedija portal nudi svojim članovima mogućnost pisanja članaka gdje mogu osvojiti bodove i zamijeniti ih za proizvode. Svakako posjetite zdravestvari.hr i počnite zdravije živjeti.

Radovi:

Klijent je rekao:

Naći dobrog dizajnera prava je muka. Naći tim odličnih stručnjaka s kojima osjećate kao da svaka vaša ideja nalazi baš onu pravu vizualnu reprezentaciju zvući nemoguće.. Upravo su takva naša iskustva s web dizajn studiom Web inkubator. Dečki su stvarno susretljivi, puni inspiracije i uvijek u trendu. Osim toga, promptno odgovaraju na svaki zahtjev za izmjenom/doradom sadržaja što je od neprocijenjive važnosti. Ako tražite dizajn studio, naša preporuka je da ovdje prestanete tražiti!

~ Dražen Patekar
I za Vas možemo izraditi ovakav projekt. Bilo da se radi o web stranici, logotipu, banneru ili multimedijalnoj prezentaciji slobodno nas kontaktirajte bez obaveza i zatražite ponudu.