Totohost web hosting

Uvod:

Totohost je jedna od najstarijih hrvatskih web hosting tvrtki koju toplo preporučamo svim našim klijentima. Nakon par godina došlo je vrijeme re-dizajna i u skladu sa dostupnim tehnologijama osvježili smo izgled totohost.hr web stranice.

Opis:

Totohost web hosting tvrtka naš je stari klijent i prvu verziju web stranice dizajnirali smo daleke 2008 godine. Od tada se puno toga promijenilo no kvaliteta njihovih usluga ostala je na istom nivou. U skladu s tim, dizajnirali smo nove web stranice koje najbolje prezentiraju njihovu kvalitetu i usluge. Pored novih web stranica izradili smo novi i moderniji logotip. Sudeći po pozitivnim komentarima Totohost klijenata redizajn je pun pogodak. Ovdje valja spomenuti i jedan posebni Totohost.hr dio, a to je Affiliates banner generator putem kojeg klijenti sami mogu generirati affiliates oglas i zaraditi 25% provizije.

Radovi:

I za Vas možemo izraditi ovakav projekt. Bilo da se radi o web stranici, logotipu, banneru ili multimedijalnoj prezentaciji slobodno nas kontaktirajte bez obaveza i zatražite ponudu.