Infosistem

Uvod:

Infosistem d.d je poduzeće koje na području informatičke djelatnosti datira još iz 1959. godine. Na samom su vrhu informatike u Hrvatskoj.

Opis:

Infosistem d.d je poduzeće koje na području informatičke djelatnosti datira još iz 1959. godine, kada je u okviru tadašnjeg poduzeća Merkantile preuzeo zastupanje Remington Randa (proizvođača prvog komercijalnog računala ENIAC), a kasnije Sperry Univac-a. Od 1980, nakon izdvajanja iz Merkantilea, Infosistem posluje kao samostalno poduzeće. 1986. godine spajanjem tvrtki Sperry i Burroughs stvorena je nova tvrtka Unisys, a Infosistem je, nastavljajući prethodnu uspješnu suradnju, postao ekskluzivni zastupnik Unisysa. Bogata povijest uključuje i uvođenje prvih računala za AOP, prve primjene relacijskih baza podataka, instalacije prvih višeprocesorskih sustava, uvođenje prvih računalnih mreža, pa sve do izgradnje prvih sustava s distribuiranom obradom podataka.

Radovi:

Klijent je rekao:

Za Web Inkubator imamo samo pohvale! Dizajn je poštovan u pixel, a upravljanje web sadržajem je iznimno intuitivno. Još jedna stvar (nadam se da ovo nećete cenzurirati) – Saša Beg je izrazito pozitivna osoba sa kojom je lakoća komunicirati…hm…mislim da mi je srušio stereotip o programerima :) O rokovima isporuke ću reći samo dvije riječi: brzo i učinkovito!

~ Carla Ferreri - Voditeljica odjela marketinga
I za Vas možemo izraditi ovakav projekt. Bilo da se radi o web stranici, logotipu, banneru ili multimedijalnoj prezentaciji slobodno nas kontaktirajte bez obaveza i zatražite ponudu.